hej!
Kom hem från en rolig träning för en liten stund sen. Riktigt kul idag. Igår spelade vi match och vi tog tre poäng till vilket alltid är skönt. 
Efter skolan idag stack jag och Wilma ner till espresso house och tog en fika, mycket snack blev det vilket var väldigt mysigt. Efter det cyklade jag till träningen. Hittade även ett par vansliknande skor på HM för 75 (!!) spänn, kap ;) också några söta armband. 
Imorgon är det ju fredag för er som missat det, ska till skolan, klippa mig, träna och sen träffa Sammy, ska nog bli en rolig fredag ;)

- Anna 
min nya materiella kärlek, marc by marc jabobs klocka i roséguld, fick denna av familjen i konfirmationspresent, fick också armbandet i mitten av kompisar, kommer från Pandora.
Jag har ju som sagt konfirmerat mig. Jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det för det har varit hur kul som helst och har inte ångrat en sekund. Har varit på två läger och sen också haft två intensivveckor precis innan själva konfirmationen. Den var i lördags, vi hade först en teater om olika händelser ur bibeln och sen självka konfirmationen, var jättenervös och hade inte ätit något innan, det var jättevarmt inne i kyrkan men det gick bra. Sen hade vi hela släkten och lite familjekompisar hemma hos oss. Fick jättefina presenter av alla. På kvällen var nästan hela gruppen hemma hos några, dock fick vi dra ganska tidigt men det var roligt så länge det varade, var hemma vid halv ett och somnade strax där efter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg