Hej!
Om endast 18 dagar åker jag till trysil, eller först till min moster som bor i Norge och sen vidare till trysil. Jag längtar så otroligt mycket och det ska bli hur kul som helst! Vi åker dit med tre andra familjer så det är väldigt roligt. Jag har varit i trysil två år innan så detta blir uppenbarligen  tredje gången. .
Hej!
Nu ligger jag i sängen med datorn och tar det lugnt. Klockan elva var jag på gusdtjänst och tror inte att jag kommer hitta på så mycket mer idag.
I fredags kom Elin, Wilma och Alba hem till mig. Vi gjorde pizza och pratade, sen sov dom över. På lördagen var jag och Alba på ett steppass. Det var kul men väldigt svårt, har inte den bästa kordinationen hehe så det var mycket att tänka på, har faktiskt lite träningsverk idag.
Imorgon ska jag nog träffa Olivia och på onsdag åker jag till Stockholm, men kommer hem på torsdag.
 
Jag är lite av en skidnörd hehe. Så blev helt överlycklig när jag hörde att Sverige tog guld idag igen! Igår när damerna tog guld grät jag nästan (så extremt är det) så då kanske ni får en liten uppfattning om hur mycket jag gillar skidor haaha.
 
 
Kram Anna
Hej!
Idag är det alla hjärtans dag och fredag. Skulle gentligen slutat ett idag men min lärare var sjuk så fick sluta vid tio, helt ok om man säger så. Ikväll kommer några tjejer hem till mig så det ska bli roligt. På lördag ska jag nog träna och på söndag vet jag inte. Sen har vi ju sportlov. Så himla skönt. Har stressat så mycket de senaste veckorna så det blir skönt med en veckas lugn och ro.
 Hoppa att ni får en bra alla hjärtans dag <3
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg