hej!
just nu ligger jag i soffan i stugan och ska snart äta frukost. Vaknade ganska tidigt vilket kan bero på att jag somnade vid tio igår ;) men det var skönt att vila ut. I fredags var jag först i skolan sen följde jag med Sammy hem och var dör en stund innan jag skulle cykla till östervi för lagfoto, skulle egentligen åkt på återträff med konfan men hann inte ich så kände jag att jag hellre ville vara med på sista träningen. Efter det drog jag hem och lämnade väskan och sen vidare till Sammy igen. Åt där och sen tig vi det lugnt och kollade film, en väldigt bra fredag!
På lördagen vaknade jag tidigt och sen åkte jag och mamma upp till stugan där farmor, farfar och pappa väntade var där och pluggade, sov på verandan, åt gott och hade det allmänt bra! Ska åka härifrån vid lunch för att spela match i lerkil. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske plugga lite... Kramkram!
Hej!
Förra helgen hade jag fullt upp, vilket resulterade i dålig bloggning. I fredags klockan fem hämtade Lovisa mig och sen åkte vi till hajen där vi mötte upp Emilia och Felicia för att handla. Efter det begav vi oss till kalv för en natt i min stuga med snack och god mat! När vi kom upp började vi laga mat (tacos) sen satte vi oss på verandan med ljus, kaffe och massa chips. Satt dör till kvart i tre och sen gick vi och la oss. På morgonen vaknade jag och Emilia upp till en superfrukost med pannkakor, frallor, varm choklad, frukt mm. Sen packade vi ihop oss och åkte ut i skogen för att plocka svamp ;) dock satt jag mest på någon stubbe och tig det lugnt ;) sen åt vi lunch vid en sjö och sen hem till Varberg. Spelade match med damerna, fixade mig och cyklade till Getterön för födelsedagsmiddag för Sandra med massa Goa människor och lekar. 
På söndagen var det dax för match igen och efter det träffade jag Wilma! Mycket text om en mycket bra helg! 
Hej! 
idag är det 11 september... Mycket tankar i huvudet. 
jag har landat i soffan efter lite plugg och kladdkaka. Snart bär det av mot östervi för fotbollsträning också. Ikväll blir det lite mer plugg och sen sängen... idag har jag varit i skolan som var ganska lugn. Slöjdredovisning och skolvalet var ungefär det som hände ;) 
Imorgon blir det skola igen, sen stan för att köpa present till Maja, efter det hemmamatch och sen snabbt iväg till Maja för födelsedagsmiddag med några goa tjejer! Klockan tio på lördag ska jag till Liseberg och sen träffa Sammy på kvällen. Söndag vet jag inte än men det blir förhoppningsvis lugnt. Rolig helg helt enkelt!Liknande inlägg