Jaa vad skönt med helg igen! Hade en lugn vecka faktiskt vilket var skönt. Lite inställda lektioner osv gjorde det hela lite bättre. Igår var det fredag och då tog jag det ganska lugnt, efter skolan övade jag och mina old classamtes på vår redovisning om vår resa ill Auschwitz då vi ska ha föreläsning i Krlshamn på tisdag, sjukt nervöst. Sen kom jag hem, åt mysig middag med familjen då mamma kommit hem från jobbresa. Sen hämtade Johanna o Mina upp mig. Var hemma strax innan ett och sen somnade jag. Idag har jag varit på spelarmöte med laget, snackat lit eom den kommande tiden osv. Snart ska jag till Agnes och öva redovisning igen och sen får vi se vad som händer helt enkelt. Hoppas att ni får en trevlig helg!
 
xx
 
 
Hejsan!
 
Hoppas att alla har haft en bra måndag! Det hade jag iallafall. Började tjugo i tio efter en mycket bra sovmorgon, kom till skolan och mattelektionen var inställd så satt i en timme och pratade med mina kära vänner. Efter det var det en rolig svenskalektion och sedan två timmer och thugo minuters hål som spenderades på Burgers & Friends med Julia och Selma. Sen cyklade vi upp till skoaln för en intressant kemilabb. Nu sitter jag hemma och precis gjort klart samhällsläxan tills imorgon. En skön start på veckan helt enkelt. Ikväll ska jag försöka träna lite om min träningsverk tillåter ;) 
 
xx
 
 
Det var inte igår men nu skrivs det igen!

Sen sist har jag klarat första terminen av sex på gymnasiet! Haft ett mysigt jullov och börjat skolan igen. Ungefär så plus en hel del mer. 
Idag är det söndag och för tillfället gör jag inget alls, kollar Girls och bara vilar! Haft en mycket bra helg med tjejkväll igår och ikväll väntar ett fys och styrkepass med laget. Ska bli skönt! 

Får hoppas att detta håller i sig ett tag iallafall! 

XxLiknande inlägg