Hej!

Nu ligger jag i en bäddsoffa i Norge hos min moster ich har precis vaknat. Kom hur igår, idag ska vi kolla på min kusin så tävlar i längdskidor, det blir en ny upplevelse haha. Imorgon drar vi vidare till trysil för en vecka med skidor. Herre Gud vad jag har längtat! Ska bli otroligt skönt.

Har ju som sagt varit sjuk större dekan av lovet, var i skolan tre dagar vilket var lite dumt för i torsdags efter skolan steg febertermometern till cirkus 39 grader. Inte så härligt kan jag intyga. Nu mår jag dock lite bättre vilket är skönt!

Nog med tråkigheter, ska försöka blogga när tillfälle ges iallafall. 

xx

En liten pic från förra årets skidresa
Hej!
Vaknade för cirkus en timme sen. Så himla segt men men. Jag är inne på min andra sjukdag och det suger riktigt mycket! Var taggad på att ha lov men icke. Istället ligger jag hemma med en otroligt snorig näsa, öron med lock och ser allmänt ofräsch ut. Härligt! Inte mycket att göra åt. Jaja imorgon väntas ialafall lite kuligheter. Kommer en massa folk hem till mig så det blir nog trevligt. Resten av lovet vet jag inte riktigt vad om händer. Ska träffa Sam iallfall och det behövs :)
Nu ska jag ta tag i mitt liv lite hade jag tänkt!
 
 
 
Min alla hjärtans dag var väldigt lyckad! Dagen började med att gå upp tidigt som bara den, eller klockan 7, sen kom min farbror och hämtade mig innan vi begav oss ber mot Hestra för en dag med skidåkning. Fick testat mina nya pjäxor innan trysil och sisådär två veckor. Det var mycket trevligt. När jag sen kom hem började jag laga middag och fixa och sen kom Sam hem till mig, vi bara myste hela kvällen och jag fick världens finaste blommor av honom! Sen vaknade vi dagen efter och låg bara och kollade på film hela dagen. 
Liknande inlägg